Camille (Heftet)

Forfatter:

Christina Revold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sacrifices
Oversatt av: Revold, Christina
ISBN/EAN: 9788203374685
Kategori: Krim og spenning , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Camille
"Desperat spenning på høyt nivå (...) elegant til fingerspissene", Sindre Hovdenakk, VG

"Krimlitteraturens svar på Quentin Tarantino", Stein Roll, Adresseavisen

"Krim med klo (...) høy litterær kvalitet (...) sort, vittig, sår og underfundig (...) nesten så du hører skrittene til Maigret i bakgrunnen", Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

"En hendelse blir betraktet som avgjørende når den vipper livet ditt fullstendig ut av balanse. Som for eksempel tre skudd fra en pumpehagle mot kvinnen du elsker."

Kriminalførstebetjent Camille Verhoevens nye venninne er vitne til et ran på Champs-Élysées i Paris og overlever ved et rent mirakel. Men hun er skadet for livet. Det blir en helt personlig sak for Verhoeven å finne igjen gjerningsmannen, ikke minst fordi denne åpenbart vil gjøre hva som helst for å finne henne igjen og avlive henne.

De to mennene går inn i en kamp på liv og død, der den private siden av saken, får kriminalførstebetjenten til å ofre svært mange av sine prinsipper. Til slutt er leseren usikker på hvem som er jegeren i denne saken. Og hvem som er offeret.

Pierre Lemaitre er den franske forfatteren som har tatt norske lesere med storm med ALEX og IRÉNE. Camille er den forrykende avslutningen i Verhoeven-trilogien.

Til toppen

Andre utgaver

Camille
Bokmål Innbundet 2017
Camille
Bokmål Ebok 2017
Camille
Bokmål Heftet 2018
Camille
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Camille
Bokmål Lydbok-CD 2017

Flere bøker av Pierre Lemaitre: