Camp Chippewa (Innbundet)

Forfatter:

John Erik Frydenlund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 365
Forlag: Pax
Språk: Bokmål
Originaltittel: The hearts of men
Oversatt av: Frydenlund, John Erik
ISBN/EAN: 9788253038896
Kategori: Romaner

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Camp Chippewa
En tidlig sommermorgen i 1962 vekker tretten år gamle Nelson som vanlig speiderleiren Camp Chippewa med en hornsalutt. Han er troppens flinkeste og mest flittige deltaker, og en outsider blant de andre guttene. Bare den populære Jonathan og leirleder Wilbur tilbyr ham et slags vennskap. Når Nelson mot slutten av uka får kjennskap til ureglementerte aktiviteter i leiren, må han gjøre et valg: Tie og la leirkameratene slippe unna med det de gjør, eller holde fast ved speideridealet om å gjøre det rette.

Over en periode på nesten seksti år følger vi Nelson, Wilbur, Jonathan og Jonathans familie, gjennom hverdagsliv, krigserfaringer, skuffelser og gleder. Rundt dem endres USA gradvis, til et samfunn der de moralske kodene ser ut til å gå stadig mer i oppløsning. Gang på gang viser det seg at det ikke er lett å velge rett, selv når man ønsker å gjøre det gode.

"Camp Chippewa" er en sterk, sår og uredd roman om forhold mellom mennesker, om fedre og sønner, kjærlighet og vennskap, heltemot og håp.

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: