Chakra - esoterisk yoga (Innbundet)

klassisk yoga og tantrisk meditasjon

Forfatter:

Bjarke Jørgensen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 167
Illustratør: Jørgensen, Bjarke
Forlag: Bindu
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299688765
Omtale Chakra - esoterisk yoga
Boken er en både en grunnbok i Klassisk yoga og tantrisk meditasjon og en introduksjon til den dypere, esoteriske yogaen. Det er en håndbok i utforskning av chakraene gjennom bruken av de kraftfulle redskapene i den klassiske yogaen. Boken er bygget opp slik at selv nybegynnere kan ha glede av den. Du starter med å bli kjent med kroppen, pusten og sinnet gjennom enkel avspenning, gode meditasjonsstillinger, enkle yogaøvelser for ryggen, grunnleggende pusteteknikker og meditasjon.
Deretter følger du yogatradisjonens tilnærming til vekking av Kundalikraften, den slumrende energien: Først får du mer kontakt med Sushumna (den sentrale energistrømmen) gjennom å rense og balansere Ida og Pingala - de to hovedenergistrømmene i kroppen. Videre utvikler du kontakten med hvert chakra gjennom fysiske stillinger, pusteteknikker, andre energiteknikker, avspenning og meditasjon knyttet til dette chakraet. I løpet av boken vil du gradvis lære den integrerte chakra-meditasjonen Energiens kilde.
Yogatradisjonens teknikker læres best ved å følge en muntlig instruksjon. Gjennom boken finner du QR-koder til en del av teknikkene med link til video- og lyd-filer. Det er over syv timer med instruksjoner som gjør innlæringen lettere og sikre ditt fulle utbytte av teknikkene.
Boken bygger på den klassiske yogatradisjonen og den nøkterne, skandinaviske formen som denne yogaen har fått gjennom de danske yogiene Swami Janakananda og Per Peo Olsen - i tillegg til mine egne erfaringer både i livet, på yogamatten og gjennom å undervise.

Til toppen

Andre utgaver

Chakra - esoterisk yoga
Bokmål Ebok 2021
Chakra - esoterisk yoga
Bokmål Ebok 2021