Collected Film Poetry (Heftet)


Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 480
Forlag: Faber & Faber
Språk: Engelsk
ISBN/EAN: 9780571234097
Omtale Collected Film Poetry
This work contains: "Arctic Paradise" (previously unpublished); "Loving Memory" ("The Muffled Bells", "Mimmo Perrella Non e Piu", "Cheating the Void", and "Letters in the Rock"); "The Blasphemers' Banquet"; "The Gaze of the Gorgon"; "Black Daisies for the Bride"; "A Maybe Day in Kazakhstan"; "The Shadow of Hiroshima"; "Prometheus"; "Metamorpheus" (previously unpublished); "Crossings" (previously unpublished).

Til toppen