Come back, Liza (Nedlastbar lydbok)

en digresjon for trekkspill, klaver og evig sjømann

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 1999
Spilletid: 1:00
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: NRK
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242125552
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Come back, Liza
Lasse Kolsrud mottok Radioteatrets ærespris, Blåfugl i 1998 for bl.a. sin tolkning av Lauritz Moe i Come back, Liza.
Duoen Hermansen & Moe skal holde sitt ukentlige radioshow "Perlerfor Svin" - et slentrende underholdningsmagasin med egenproduserteversjoner av kjente rockeballader og evergreens.Gjennom Robert Hermansens trekkspill og Lauritz Moes ustoppelige snakketøy gir showet rom for musikalsk og verbal improvisasjon. Denne kveldentar imidlertid radioprogrammet en ny og uventet vending.
Lauritz skal introduserer den gamle Harry Belafonte-slageren "Comeback, Liza". Men dette er bare noen timer etter at kjærestenhar stukket av til en ny elsker og samme dag som han har fåttmelding om at liket av faren er identifisert i Øst-Afrika.Følelser og tanker flyr avgårde og selv om han desperatprøver å gjøre det beste ut av det, tar den enedigresjonen den andre.
Slik blir vi med på en reise i Lauritz private liv, en broketedødsseilas der kjærlighet, ydmykelse, barndommens vinter,ungdommens kjønnsdebut, hevn, myte og virkelighet flyter sammenmed musikken i en fortelling som merkelig nok henger sammen til sluttog brutalt nok er uten annet håp enn slagerens sentimentaleønskedrøm.

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: