Cornelia flytter i fosterhjem av Ritva Fyhn-Pettersen (Ebok)
Ebok

Cornelia flytter i fosterhjem (Ebok)

Forfatter:

Mette Fyhn (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Illustratør: Fyhn, Mette
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.67 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Liv forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293184522
Kategori: Ebøker
Alder: 6 - 9
Omtale Cornelia flytter i fosterhjem
Cornelia er ei lita jente som ikke kan bo hjemme. Hun blir derfor overtatt av barnevernet og skal snart få en ny familie. Boka er positiv vinklet og kan gi barna i nettopp denne situasjonen håp og forståelse i en tid full av omveltning og usikkerhet.

Boken er tenkt for høytlesing for de små, men kan og bør også brukes i fagmiljøene. Den har forord av barnepsykolog Magne Raundalen og brukerveiledning av forsker II / dr. polit. Jon Håkon Schultz

Barnevernspedagog Tale Rode skriver følgende om boken:
.Cornelia flytter i fosterhjem. er en positiv historie som er skrevet på barnets eget språk, og er derfor enkel å relatere seg til. Boken er krydret med flotte tegninger og vennlige ansikt. Denne boken kan gi små fosterhjemsbarn en mildere overgang til deres nye hjem, samt trygghet, forståelse og håp for framtiden.

Boken er illustrert av dekoratør og tegner Mette Fyhn.

Ritva Fyhn-Pettersen er bosatt i Larvik. Hun jobber til daglig i barnehage, og har to barn, hvorav det ene er adoptert. Hun har også erfaring som både fostermor og beredskapshjem. Nå debuterer hun med en billedboken "Cornelia flytter i fosterhjem".

Til toppen