Dagboken (Heftet)

Del 1

Serie: Dagboken 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 71
Forlag: Sofia forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788230336243
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Dagboken
"1. november 2004. Jeg har tenkt å begynne å skrive dagbok. Det er kanskje litt feminint, men det kan faktisk hjelpe en til å få ut både glede og sinne. Skulle jeg glede meg eller blir sint over noe en dag, så vil det sikkert gjøre godt å skrive om det ... Hvem vet. Det er bare noe jeg tror ... Jeg har ikke prøvd det ennå. Det er det jeg skal finne ut av nå ..."

Dette er første del av dagboken min. Det er 1. november 2004. Jeg er 17 år, og skriver om mine innerste tanker og følelser, om medgang og motgang, forelskelse og betroelser om jenter, om hendelser på skolen, fester og samværet med venner.

Dette er en ekte og uredigert dagbok som gir innsyn i en ungdoms tanke- og levesett. Alle navn, unntatt mitt eget, er anonymisert. Ved å utgi dagboken min, kan jeg blant annet fremme aksept av ikke bare medgang, men også motgang, prøving og feiling.

Jeg vokste opp i Otta. Dette er en liten by omgitt av store fjellområder og lange, dype daler, beliggende ved Rondane nasjonalpark. Jeg har skrevet dagbok, dikt og notater fra jeg var 17 år. Alt jeg har skrevet skal jeg nå utgi på eget forlag del for del.

Til toppen

Bøker i serien