Dagboken del 1 (Heftet)

deler av livet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 71
Forlag: Sofia forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230336243
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Dagboken del 1
"Jeg har tenkt å begynne å skrive dagbok. Det er kanskje litt feminint, men det kan faktisk hjelpe en til å få ut både glede og sinne. Skulle jeg glede meg eller blir sint over noe en dag, så vil det sikkert gjøre godt å skrive om det ... Hvem vet. Det er bare noe jeg tror ... Jeg har ikke prøvd det ennå. Det er det jeg skal finne ut av nå ..."

Slik begynner dagboken til Daniel Jordet, 1. november 2004.

Dette er første del av dagboken til Daniel Jordet (32). I Dagboken del 1 skrev Daniel om sine innerste tanker og følelser fra han var 17 år, om oppturer og nedturer, forelskelse og betroelser om jenter, om hendelser på skolen, fester og samværet med venner. Dagboken del 1 er en ekte og uredigert dagbok som gir innsyn i en ungdoms tanke- og levesett. Ett av formålene med utgivelsen er å normalisere synet på feilbarlighet, og fremme aksept av ikke bare medgang, men også motgang, prøving og feiling. Boken åpner med et dikt og avslutter med et lengre notat, som Daniel skrev i voksen alder. De viser hvordan utfordringer tidlig i livet kan snus til noe positivt senere. Hele dagboken til Daniel vil bli utgitt fortløpende i flere deler.

Daniel vokste opp i Otta. Dette er en liten by omgitt av store fjellområder og lange, dype daler, beliggende ved Rondane nasjonalpark. Han har skrevet dagbok, dikt og notater fra han var 17 år. Nå skal alt han har skrevet utgis del for del.

Til toppen