Damestrikk fra Strikkezilla (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 238
Forlag: Vega forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282117036
Kategori: Håndarbeid
Omtale Damestrikk fra Strikkezilla
Ny bok fra Tina Hauglund, også kjent som Strikkezilla på Instagram, hvor hun har nesten 35 000 følgere! Hennes to første bøker, Lille Bolle og Lille Tulla var viet barneklær, her finner du over 40 nydelige plagg til damer i alle størrelser og fasonger. Du får oppskrifter på gensere, skjørt, jakker og kofter, og småprosjekter som votter, sokker og luer.

Kort, lang, smal, rund? Alle kropper er forskjellige, men de fleste strikkeoppskrifter tar ikke hensyn til at vi kvinner ikke nødvendigvis er en gjennomført størrelse M. Må man virkelig ta til takke med noe som passer bare sånn halvveis på kroppen? Nei, mener Tina, og har utviklet oppskrifter som med enkle grep kan tilpasses akkurat deg! Innledningsvis får du nyttige tips til hvordan du kan justere strikketøyet ditt så det sitter perfekt - på den måten som kler deg best.

Tør å velge den størrelsen som passer deg og ikke den du tror du er! Og strikk ermer, bol, innsving og bol-lengde så det passer dine preferanser, klesskap og kropp.

Du får også strikketips, og råd om hvordan du kan bruke nettopp det garnet du selv elsker, og kanskje allerede har i hyllene.

Til toppen

Flere bøker av Tina Hauglund: