Data- og elektronikksystem (Heftet)

vg1 elektrofag

Forfatter:

Bjørn Picard (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 317
Illustratør: Picard, Bjørn
Forlag: Gyldendal undervisning
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205447813
Omtale Data- og elektronikksystem
I den nye utgaven er det fokusert på praktiske eksempler som tar eleven gjennom konkrete arbeidsoppdrag knyttet til systemene som behandles i boka. Oppgaver og praktiske øvinger er integrert i boka og lagt inn til slutt i hvert kapittel. Boka finnes også som Smartbok.

Boka inngår i læreverket Elektrofagserien for Vg1 2013
Læremidlet har fokus påenkel innføring i sentrale begreper og enkle prinsipper for å måle grunnleggende elektriske størrelsermontering, idriftsetting, feilsøking på og dokumentasjon av enkle systemer for databehandling, kommunikasjon, adgangskontroll, alarmanlegg og lyd og bildegrunnleggende elektronikk om sentrale komponenter og funksjonerkraftforsyningen, fra vekselspenning fra lysnettet til likespenning ut til forbrukerne
Serien vil foreligge som Smartbok og Smartbok Pluss
NB! Skoler som bestiller den nye elektrofagserien (2013) for Vg1til skoleåret 2013/14 vil få gratis Smartbok klassesett av.Elenergisystemer (2006) ut skoleåret.
Dette får du ved å kontakte oss på gusalg@gyldendal.no..For andre spørsmål er det bare å kontakte markedskonsulent Synne Vik Torsdottir på e-post: synne.vik.torsdottir@gyldendal.no, eller på tlf: 22 03 43 53..
.

Til toppen

Andre utgaver

Data- og elektronikksystemer
Bokmål Heftet 2009
Data- og elektronikksystemer
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Hans Wold: