Datasikkerhet av Tom Heine Nätt og Christian F. Heide (Ebok)
Ebok

Datasikkerhet (Ebok)

ikke bli svindlerens neste offer

Forfatter:

og

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 415
Kopibeskyttelse: Licensed Content Protection
Filstørrelse: 35.52 MB
Filformat: PDF
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205564855
Kategori: Data
Omtale Datasikkerhet
Føler du deg utrygg når du er på nettet? Er du redd for at virus eller hackere skal ta kontroll over datamaskinen din? Dette er boken for deg som vil vite mer om datasikkerhet og hvordan svindlere går frem.

De fleste former for dataangrep og nettsvindel gjennomføres med relativt enkle teknikker. Dersom du som vanlig bruker hadde visst litt mer om disse metodene, ville du ha vært bedre rustet til å beskytte deg. I denne boken får du, gjennom enkle forklaringer, dagligdagse eksempler og sjekklister, råd om hvordan du skal oppdage og forhindre farer. Datasikkerhet vil dermed bidra til å gi deg en tryggere IT-hverdag.
I denne 2. utgaven er det foretatt en generell oppdatering av innholdet. Det er videre lagt til et nytt kapittel om nettvett, med fokus på vanlige svindler man kan bli utsatt for når man er på nettet, og hvordan man kan unngå å gå i fellene. Det er videre lagt til et kapittel om barn og datasikkerhet, myntet særlig på foreldre, lærere og andre som arbeider med barn. I tillegg er det også lagt til et nytt kapittel om datasikkerhet i bedrifter.

Til toppen

Andre utgaver

Datasikkerhet
Bokmål Heftet 2021