De skyldige (Ebok)

Israel og Palestina - krigen, menneskene, spillet

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.7 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248917526
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale De skyldige
Odd Karsten Tveit har mer enn noen annen norsk utenriksreporter fulgt det dramatiske konfliktspiller i Midtøsten på nært hold. Gjennom flere tiår har han skaffet seg et enestående kontaktnett på alle sider av frontene, spesielt i Israel, Palestina og Libanon. I De skyldige beskriver han fortrolige møter og samtaler med politiske og militære ledere, etterretningsfolk på alle nivåer, militsledere og attentatmenn - og deres ofre. Vi ser også konflikten gjennom blikket til norske og amerikanske diplomater og etterretningsfolk, fra Lillehammer-drapet til Oslo-prosessen og senere. Han har samlet og analysert et enormt kildemateriale og gir oss både de dramatiske øyeblikksbildene og de lange linjene i konflikten, i freds- og krigsdiplomatiet. For alle med et minimum av empati er dette sjokkerende og tøff lesning.

Til toppen

Tveit er en forrykende forteller, som aldri mister det store perspektivet av syne
Fredrik Wandrup, Dagbladet

Andre utgaver

De skyldige
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av Odd Karsten Tveit:

Anmeldelser De skyldige

«Ingen andre enn Odd Karsten Tveit kan skrive en bok av dette kaliberet (…) Tveit er en forrykende forteller, som aldri mister det store perspektivet av syne»
Fredrik Wandrup, Dagbladet.

«Den er spennende, skrevet fram i et plettfritt og drivende språk, krydret med anekdoter og arabiske legender. Men den er framfor alt rå og opprørende. Og vesentlig.»
Fædrelandsvennen
 

Til toppen