De sovende av Stephen King og Owen King (Ebok)
Ebok

De sovende (Ebok)

Serie: Juritzen thriller 

Forfatter:

og

Brita Møystad Engseth (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.86 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Juritzen forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sleeping beauties
Oversatt av: Engseth, Brita Møystad
Serie:
ISBN/EAN: 9788233800642
Kategori: Krim og Spenning , Grøsser og Thriller
Omtale De sovende
Over hele verden blir kvinner rammet av et virus. Når de sovner skjer det noe rart med dem, og hvis de blir vekket blir de ekstremt voldelige. I den lille byen Dooling i West Virginia sprer viruset seg i et kvinnefengsel. Der berøres alle de innsatte, utenom én: Evie. Snart begynner ryktene å gå om den mystiske kvinnen som kan sovne og våkne igjen helt uberørt. Er hun et medisinsk under, eller må hun drepes? Mennene er overlatt til seg selv og kjemper mot hverandre, mens politimesteren i Dooling kjemper for å holde seg våken.

Samtidig er de sovende kvinnene i ferd med å åpne øynene for en helt ny verden. Far og sønn King skriver sammen for første gang. STEPHEN KING har skrevet mer enn 50 bøker, alle bestselgere over hele verden. Flere av hans bøker er filmatisert. Stephen har mottatt en rekke priser for sitt forfatterskap, blant annet Edgar Award og National medal of Arts. Han bor i Bangor, Maine i USA, sammen med sin kone, forfatteren Tabitha King.

OWEN KING er forfatter og redaktør. Han har også undervist i kreativ skriving ved Columbia University og Fordham University. Owen King er gift med forfatteren Kelly Braffet.

Til toppen

Andre utgaver

Sleeping beauties
Engelsk Heftet 2018

Flere bøker av Stephen King og Owen King:

Bøker i serien