De udødeliges sult av Julie Kagawa (Ebok)
Ebok

De udødeliges sult (Ebok)

Serie: Harlequin Silk 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 464
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Silk
ISBN/EAN: 9789150738551
Kategori: Barn og ungdom
Omtale De udødeliges sult
De udødeliges sult

 

Jeg er fremdeles på vei. Og jeg jager en skygge.

Hun har gjort det utenkelige: dødd for å overleve. Kastet ut fra Eden og skilt fra den eneste hun noensinne har våget å elske, skal Allie følge blodets kall for å redde sin skaper Kanin fra Sarren. Men da sporene fører henne til hjembyen New Covington, finner Allie noe som kommer til å forandre verden for all fremtid – og som kan bety slutten for både mennesker og vampyrer.

En ny pest herjer – rødlungeviruset – som er dødelig både for mennesker og vampyrer. Deres eneste håp er den hemmeligheten Kanin bærer på, men kommer Allie til å nå frem til ham i tide?

Allie trodde at udødeligheten ville vare evig. Men nå som alt er snudd på hodet, vil grensen mellom menneske og monster bli stadig mer uklar. Hun blir stilt overfor et valg som ingen bør behøve å ta.

______

Julie Kagawa er født i Sacramento i California, men flyttet til Hawaii som niåring. Der lærte hun seg mye nytt, som å surfe, og at lærere skriker hvis man legger et tusenbein på kateteret, og at det er morsommere å skrive historier i mattebøkene i stedet for tall. Lærerne var glade for å bli kvitt henne da hun tok eksamen.

Julie bor nå i Louisville i Kentucky med sin mann og altfor mange dyr. Den dag i dag ler hun hver gang hun ser et tusenbein. Hun er forfatteren bak den bestselgende serien Iron Fey, og du kan lese mer om henne her: juliekagawa.com

Til toppen

Bøker i serien