Den dagen du kom tilbake av Hilary Boyd (Ebok)
Ebok

Den dagen du kom tilbake (Ebok)

roman

Forfatter:

Kjersti Lunnan Aass (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.08 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Apropos forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: When you walked back into my life
Oversatt av: Aass, Kjersti Lunnan
ISBN/EAN: 9788283170559
Kategori: Romaner
Omtale Den dagen du kom tilbake
Hva gjør du når kjæresten din forsvinner etter åtte fantastiske år - uten et ord?
Flora tror hun lever i et perfekt forhold i en lykkelig hverdag. Men akkurat da Flora er klar for å stifte familie, forsvinner kjæresten Fin. Han etterlater ingen beskjed om hvor han har dratt eller hvorfor. Tilbake står en sjokkert og sønderknust Flora.
Sakte, men sikkert finner Flora igjen meningen med tilværelsen og skaper et nytt liv. Savnet etter Fin ligger likevel langt der inne. Plutselig en dag, helt uten forvarsel, dukker han opp igjen. Han har forandret seg, sier han, og ønsker å få henne tilbake.

Er det mulig å starte på nytt når all tillit er brutt? Eller vil det være et stort feilgrep? Flora må ta sitt livs vanskeligste valg.
Hilary Boyd er opprinnelig utdannet sykepleier, men begynte å studere engelsk litteratur da barna ble større. Hun jobbet som journalist i Daily Express, der hun skrev den faste spalten «Mind, Body, Spirit». I tillegg til fire romaner har Hilary tidligere utgitt seks bøker om helse-relaterte temaer. Hun er gift med filmregissør Don Boyd, sammen har de tre døtre og bor i London. Hennes første roman, «Torsdager i parken», utkom i 2011.

Til toppen

Flere bøker av Hilary Boyd: