Den frosne regnbuen (Innbundet)

Serie: Snøsøstre 3

Forfatter:

Hilde Matre Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The frozen rainbow
Oversatt av: Larsen, Hilde Matre
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202589677
Kategori: Småbarn
Alder: 6 - 9
Omtale Den frosne regnbuen

Trillingene Hanna, Magda og Ida vet at de en dag vil arve dronningens magiske lys, som hviler over øya Nordovia. På 12-årsdagen til jentene skal de endelig oppdage sine magiske evner. Men det blir ikke noe særlig av den feiringen de har sett fram til så lenge. Foreldrene deres – kongen og dronningen – er sporløst forsvunnet. Det er den onde Skyggeheksa som har tatt foreldrene til fange. Hun vil stjele det magiske lyset. Dronningen har brukt sine siste krefter til å gjemme lyset i tre små glober som hun har gjemt unna på øya. Søstrene får i oppgave å finne disse. De må igjennom mørke skoger, forheksede geysirer, magiske isbreer og skjulte istuneller for å finne de små globene før Skyggeheksa gjør det!

Snøsøstrenes magi blir stadig sterkere, men det gjør også kreftene til den onde Skyggeheksa. Det er et kappløp mot tiden for å finne de evigskiftende lysene …

I sitt tredje eventyr reiser jentene i all hast til de mystiske Regnbuekulpene, men Skyggeheksa ligger et skritt foran! Kan Snøsøstrene få tak i det lilla evigskiftende lyset før det er for sent?

Til toppen

Andre utgaver

Den frosne regnbuen
Bokmål Ebok 2019
Den frosne regnbuen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Astrid Foss:

Bøker i serien

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: