Den italienske stjernekirurgen / Eventyr i Delfi av Melanie Milburne og Robin Gianna (Ebok)
Ebok

Den italienske stjernekirurgen / Eventyr i Delfi (Ebok)

Serie: Harlequin Legeromaner 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Legeromaner
ISBN/EAN: 9789150739909
Omtale Den italienske stjernekirurgen / Eventyr i Delfi
Den italienske stjernekirurgen

Kjendiskirurgen Alessandro Lucioni er i og for seg superlekker, men jeg kommer aldri til å glemme det som skjedde mellom oss i Paris, eller at han knuste mitt hjerte.

Nå står han her og vil at jeg skal hjelpe ham med niesen hans – og at vi to skal fortsette der vi sluttet! Men denne gangen vil jeg ikke bare være en trøst etter at han har gjort det slutt med en annen. Det blir ikke lett å motstå ham, for jeg har fortsatt våre fantastiske netter friskt i minne ...Eventyr i Delfi

Den ambisiøse arkeologen Laurel Evans skal snart få oppfylt drømmen til sine døde foreldre! Utgravingene i Delfi har ført henne så nær målet at det ikke er snakk om at hun kan tillate seg å bli distrahert av noe. Men så treffer hun den sexy legen Andros Drakoulias.

Etter å ha studert medisin i USA, har Andros vendt tilbake til sin greske by med den datteren som han for noen år siden ikke visste at han hadde. Hans playboydager er over, og han er fast bestemt på å leve alene sammen med den lille jenta. Hvorfor klarer han ikke da å slutte å tenke på den vakre arkeologen?

Til toppen

Bøker i serien