Den kinesiske sangerinnen (Heftet)

Serie: Gyldendal bestselger 

Forfatter:

, Monica Carlsen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 380
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Songs of Willow Frost
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie:
ISBN/EAN: 9788205473157
Kategori: Romaner
Omtale Den kinesiske sangerinnen
En besettende historie om savnet etter en familie og et sted å kalle hjemme. Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Hotellet på hjørnet av bitter og søt, som har solgt 2 millioner eksemplarer.

Hvordan kan en mor glemme? Hvordan kan en mor klare å forlate barnet sitt?
William Eng har bodd på barnehjemmet Sacred Heart i fem lange år. Helt siden moren forsvant fra leiligheten deres i Seattles Chinatown, har William lurt på hva som skjedde med henne. Men så - da barnehjemsbarna en dag blir tatt med på kino - får William se en sangerinne på lerretet som skal ta pusten fra ham. Ikke bare er Willow Frost vakker og glamorøs; William er også overbevist om at hun er hans mor.
Oppslukt etter å finne sangerinnen, må William sette livet sitt på spill og konfrontere fortidens mange mysterier. Men Willow Frosts historie skal vise seg å være mye mer komplisert enn Hollywood-historiene William har sett på lerretet...
Den kinesiske sangerinnen er ikke bare en oppdagelsesreise til 1920- og 1930-tallets USA, til Seattles Chinatown og til Hollywood-filmenes magiske barndom. Det er også en besettende historie om savnet etter en familie og et sted å kalle hjemme.

Til toppen

Andre utgaver

The songs of Willow Frost
Engelsk Heftet 2013
Sanger til Willow Frost
Bokmål Ebok 2014
Sanger til Willow Frost
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Den kinesiske sangerinnen
Bokmål Heftet 2018
Bøker i serien