Den kosmiske verden av mesteren Kuthumi (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 135
Forlag: Solens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293246114
Kategori: Religion
Omtale Den kosmiske verden av mesteren Kuthumi
Boken inneholder visdom om Kosmos, vår åndelige verden, som ikke er synlig for menneskene i inkarnert tilstand. Kosmos er likevel vår virkelige verden, og det er viktig for vår sjelsutvikling at vi forholder oss til de åndelige sannheter om vår virkelighet. Vi blir her gitt den innsikt som er nødvendig for å befinne seg i den femte dimensjonen.
Det er et faktum at menneskenes sannhetsbilde farges av kulturen, og i vår kultur har det vært liten forståelse for det åndelige aspektet. Allikevel skal menneskene nettopp i denne tiden begynne å leve i sin femte dimensjon, en tid hvor intuisjon og sanser blir viktige verktøy i hverdagen.
Med energikroppen, auraen, mottar de som er klare for det, strålinger fra Kosmos som ikke bare vil endre deres DNA, men også deres livsstil. Det materialistiske livet som i dag leves under sterk påvirkning fra både de nærmeste og storsamfunnet, vil gradvis endre seg og åpne opp for større nestekjærlighet og bevissthet om vårt felles ansvar for Moder Jords verdier. Vi vil lære oss at vi må lytte til vår sjel og følge vår karma; det vil si de oppgaver vi har gitt oss selv før inkarnasjonen for at vi skal vokse i vår sjel. Det gir vekst i våre frekvenser, vår energi, og vil bidra til at Moder Jords magma roer seg.
Boken gir oss et overblikksbilde av hva Den Kosmiske Verden inneholder, og dermed også var egen plass i et åndelig perspektiv. Det er menneskenes oppgave å bidra med Lys i Kosmos, og Kosmos er et sinnerikt system som skal være i balanse til enhver tid. Når den Kosmiske Verden utvikler seg, må menneskene også gjøre det. Boken bør leses med hjertet, for sjelen forstår.

Til toppen

Flere bøker av Jeanina Hegelund: