Den store boken om vitaminer og mineraler av Abram Hoffer og Andrew Saul (Ebok)
Ebok

Den store boken om vitaminer og mineraler (Ebok)

ikke bare forebyggende kosttilskudd, men også kraftfulle medisiner som trygt og effektivt kurerer og lindrer en rekke fysiske og psykiske sykdommer på en trygg og effektiv måte

Forfatter:

og

Dag Viljen Poleszynski (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 1.28 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Orthomolecular medicine for everyone
Oversatt av: Poleszynski, Dag Viljen
ISBN/EAN: 9788283110029
Kategori: Kosthold og Dokumentar og fakta
Omtale Den store boken om vitaminer og mineraler
DEN STORE BOKEN OM VITAMINER OG MINERALER - slik bruker du tilskudd i optimale doser for å bekjempe sykdom, og forbedre helsen din. Trolig den grundigste og mest oppdaterte boken på norsk. Hippokrates fra Kos (460-377 f.Kr), legekunstens far, skrev: "Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat."

Men vi får ikke lenger i oss nok vitaminer, mineraler og næringsstoffer gjennom maten. Tilskudd av vitaminer og mineraler kan ikke bare forebygge, men også gjør deg frisk fra sykdom. Flere tiårs bruk viser at terapi med store doser av vitaminer og mineraler virker effektivt. Denne boken er skrevet av to ledende eksperter på området, med til sammen langt over åtti års erfaring, og forklarer deg grunnprinsippene for ernæringsmedisin.

Boken har særlig fokus på fordøyelse, overforbruk av sukker, allergier, vitaminunderskudd og gir deg regler for god helse gjennom optimale doser av vitaminer og mineraler.

Den norske utgaven inneholder i tillegg nyttig tilleggsmateriale - om vitaminenes historie, en introduksjon til vitaminene og mineralenes verden og milepæler i ernæringsvitenskapens historie. Satt sammen og redigert av Dag Viljen Poleszynski.

Forord av lege Jan-Øyvind Lorgen,

Denne boken er uunnværlig for deg og din familie, og kanskje du en dag kan komme en god venn til unnsetning?

Til toppen

Andre utgaver