Den store sokkeboka (Innbundet)

45 unike strikkeoppskrifter

Forfatter:

Marthe Mølstre (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 189
Illustratør: Mølstre, Marthe
Forlag: Vega forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282114981
Kategori: Håndarbeid
Omtale Den store sokkeboka
Trodde du sokker først og fremst var ensfarget - kanskje til nød med noen striper? Da må du tro om igjen! I denne boken får du 45 unike design i de herligste mønstre og farger, perfekt til å strikke kreative og personlige sokker.

Da Jorid var liten, gikk de fleste med grå ullsokker, såkalte "lesta", strikket i garn spunnet av den groveste og lengste ulla på sauen, fordi den var den sterkeste. Som ekstra pynt kunne sokkene i beste fall ha noen omganger øverst i skaftet i en annen farge enn grått. Det var først da Jorid ble voksen hun oppdaget at ikke bare kofter og gensere, men også sokker, kunne dekoreres med ulike farger og mønstre. Og resultatet av denne begeistrede oppdagelsen finner du i Den store sokkeboka. Her er sokker i alle regnbuens farger og spennende mønstre, fra helt enkle striper til blomster, dyr og figurer, alle designet av forfatteren selv.

Hvis du ikke er en erfaren strikker, er sokker et godt sted å starte. Det er lett å lære, og går fort å få ferdig. Oppskriftene er grundig forklart med tydelige diagrammer og instruktive foto. Og vi kan love, at har du først lært deg å strikke grunnoppskriften, går resten som fot i hose!

Til toppen

Flere bøker av Jorid Linvik: