Den stumme jenta (Innbundet)

Serie: Sebastian Bergman-serien 

Forfatter:

og

Håvard Syvertsen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 489
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den stumme flickan
Oversatt av: Syvertsen, Håvard
Serie:
ISBN/EAN: 9788203370533
Kategori: Krim og spenning
Omtale Den stumme jenta
Det er påskemorgen. To små gutter og foreldrene deres blir skutt på kloss hold i hjemmet sitt. Polititeamet finner ut at det må ha vært et vitne til ugjerningen. Guttenes 12 år gamle kusine Nicole var på besøk, og fotsporene hennes forsvinner inn i skogen bak huset. Kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman kobles inn. Jenta har vært borte i tre dager, og politiet ber publikum om hjelp.
Sexavhengige Sebastian Bergman har alltid hatt problemer med å skille jobb og privatliv. Nicole er like gammel som hans datter Sabine ville vært dersom hun ikke hadde omkommet i tsunamien. Og Nicoles mor trenger beskyttelse ...

"Den stumme jenta" er den fjerde boken om Sebastian Bergman. Igjen viser Hjorth og Rosenfeldt sin fantastiske evne til å skape intriger med både psykologisk dybde og høy spenning.

Til toppen

Nær perfekt konstruert krimhistorie fra dyktige svensker
Sindre Hovdenakk, VG

Andre utgaver

Den stumme jenta
Bokmål Ebok 2015
Den stumme jenta
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Den stumme jenta
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt:

Anmeldelser av Den stumme jenta

"Nær perfekt konstruert krimhistorie fra dyktige svensker. (...) Som nevnt er det grunn til å la seg imponere av hvordan handlingen i denne boken er snedig bygget opp, med de helt riktige og overraskende twistene underveis. (...) et herlig stykke profesjonelt håndarbeid fra to forfattere som virkelig vet hva de gjør."
Sindre Hovdenakk, VG

"Dette er ei bok som ikke er lett å legge vekk før man er i havn. (…) Her er de rett og slett to dyktige plott-, historie- og spenningsmakere." 
Helge Ottesen, Varden   

Til toppen

Bøker i serien

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: