Den usynlige broen (Heftet)

Serie: Gyldendal bestselger 

Forfatter:

Kari Risvik (Oversetter) Kjell Risvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 714
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The invisible bridge
Oversatt av: Risvik, Kari og Risvik, Kjell
Serie:
ISBN/EAN: 9788205505278
Kategori: Romaner
Omtale Den usynlige broen
En uforglemmelig historie om tre brødre, og en stor kjærlighetsroman fra andre verdenskrig med Budapest og Paris som bakteppe.
Paris, 1937: Andras Lévi, en ung, jødisk arkitektstudent, ankommer fra Budapest med et stipend, en enkel koffert og et mystisk brev han har lovet å levere til en C. Morgenstern. Men da han innleder et forhold til brevets adressat - den vakre enken og ballettdanserinnen Klara - blir han samtidig innviet i en mørk hemmelighet som skal komme til å forandre livene deres for alltid. Mens Europa beveger seg stadig nærmere den uunngåelige krigen, blir det stadig vanskeligere å være utlending - og jøde - i Paris. Snart lukkes alle dører for Andras og vennene hans, og de tvinges tilbake til et Ungarn som er i ferd med å bli dratt inn i krigen.
Den usynlige broen tar deg fra den ungarske landsbyen Konyár til de storslåtte operahusene i Budapest og Paris, og fra den bitende kulden på Andras' loftsrom til den varme lidenskapen hos Klara i rue de Sévigné. Den forteller historien om kjærlighet satt på prøve, og om en families kamp mot tilintetgjørelse.

Til toppen

Andre utgaver

Den usynlige broen
Bokmål Innbundet 2011
Den usynlige broen
Bokmål Heftet 2012

Flere bøker av Julie Orringer:

Bøker i serien