Den velutstyrte mannen (Innbundet)

nettovekt: 1417 gram

Forfatter:

og

Magnus Wintersborg (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 237
Illustratør: Wintersborg, Magnus
Forlag: Schibsted
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788251684545
Kategori: Mat og drikke
Omtale Den velutstyrte mannen

Det er utstyret det kommer an på! Alle kan briljere på kjøkkenet – om de bare vet hvordan. Matnerdene Olav Birkeland og Jørgen Grann lærer deg kjemien bak vellykket mat.

Vil du lage det saftigste kjøttet, perfekt stekt hver gang, eller kanskje imponere gjestene med mat tilberedt med tørris og bruk av vernebriller? Forfatterne lærer deg triksene som gjør deg til en stjerne bak kasserollene.

Da mannen for alvor gjorde inntok ved kjøkkenbenken, kom også utstyret inn i de norske hjem. Du har kanskje kjøkkenskuffen full av ting du sjelden bruker? Denne boken er den første i Norge som fokuserer på utstyret, og resultatet er fantastiske oppskrifter på retter du kan lage med utstyret du har.

Boken er delt inn i tre deler.

  • Den første lærer deg nye og geniale triks med det utstyret du allerede har liggende i skuffen: spiseskjeen, tresleiva og vispen.
  • Den neste delen er for de litt mer avanserte, de som gjerne inviterer gjestene ut på kjøkkenet for å vise frem hemmelighetene, som trykkokeren og sous viden.
  • Den tredje delen er den forfatterne kaller «Koko». Her kommer tørrisen og vernebrillene til sin rett, og her kommer de fullstendig gale og eksperimentelle kokkene fram bak stekosen. 

En flott gavebok til mannen!

Til toppen

Flere bøker av Jørgen O. Grann og Olav Birkeland:

Anmeldelser Den velutstyrte mannen

«Olav Birkeland – bloggeren Hobbykokken har lansert boken Den velutstyrte mannen som er blitt en av de tøffeste kokebøkene på markedet. Den er skikkelig røff, med kule bilder, proffe knep, like enkel som genial, og innbundet i en særs rufsete, men svært kul ytterperm.»
Telemarksavisa

Til toppen