Det enkle livet (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 176
Forlag: Genesis
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788247605059
Kategori: Religion
Omtale Det enkle livet
Hva er meningen med livet - og hva gir mening - i videste forstand? Og hvordan kan livet gå videre etter den dypeste sorg? Slike spørsmål har mennesker til alle tider stilt seg. Enkle fasitsvar på livets vanskelige spørsmål finnes ikke, men vi har bare fått ett liv å leve - ett enkelt liv. Det må vi bruke så godt vi kan. Livet er likevel ofte så vanskelig og komplisert at det er lett å miste retningen. Skal vi finne frem til noen grunnleggende sannheter om menneskelivet - er det lurt å forenkle litt.

Odd Eidner uttrykker det slik: «Det er de enkle gledene i livet som betyr mest, tror jeg. Det er ikke så mye som skal til - et kjærlig blikk fra henne som jeg har valgt å dele livet med, et oppmuntrende ord fra en god kamerat, et vakkert musikkstykke eller et godt måltid. Hver eneste dag kan vi nyte livets enkle gleder, og mange av dem er helt gratis!»

Gjennom de 40 kapitlene i denne boken forsøker forfatteren å sammenfatte det han selv har erfart, både i eget liv og i møte med andre - enkle sannheter om livet og den kristne troen. Til sammen handler det om det ene livet vi har fått. Det enkle livet.

Til toppen

Flere bøker av Odd J. Eidner: