Det er du som er Bobby Fischer (Innbundet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 197
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248916581
Kategori: Romaner

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Det er du som er Bobby Fischer
En 40 år gammel mann er tvunget til å se tilbake på noe som har plaget ham hele livet. En ung jente forsvant, og noe annet gikk forferdelig galt. Hva har han og kameratene egentlig vært med på?
Barndomsvennen Kristoffer skal begraves på Lillehammer, og de fire kameratene fra ungdomstida gjenforenes for første gang. Sammen og hver for seg er de nødt til å møte det smertelige som skjedde en sommer for lenge siden. Venninnen Agnes ble borte, og noe annet gikk forferdelig galt. Og hvorfor bærer fortelleren, Håkon, på en følelse av skyld? På mesterlig vis maner fortellingen frem en psykologisk uhygge i et alminnelig oppvekstmiljø i en norsk småby. Med suggererende vekslinger mellom begravelsen i dag og hendelsene i ungdomstida blir leserne gradvis kjent med den brutale sannheten. Slik blir det spennende til siste punktum.

Til toppen

En perle. (...) spennende, medrivende og engasjerende
Ørjan Grieff Johnsen, Adressa

Andre utgaver

Det er du som er Bobby Fischer
Bokmål Ebok 2015
Det er du som er Bobby Fischer
Bokmål Heftet 2016
Det er du som er Bobby Fischer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Anmeldelser av Det er du som er Bobby Fischer

"En perle. Fortelling som fort kan bli stående som en av bokhøstens beste norske romaner […] spennende, medrivende og engasjerende"
Ørjan Grieff Johnsen, Adressa

"Christer Mjåset legger seg nært opp til krimsjangeren i denne velkomponerte ‘Lillehammer-romanen’ […] Dette er en godt gjennomført roman som bør appellere både til unge og mer voksne lesere"
Arne Hugo Stølan, VG 

Til toppen