Det forbudte barnet av Katherine Webb (Ebok)
Ebok

Det forbudte barnet (Ebok)

Forfatter:

Jan Chr. Næss (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.55 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The misbegotten
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
ISBN/EAN: 9788205460836
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Det forbudte barnet

Bestselgerforfatter Katherine Webbs nye roman er en dramatisk historie om to sterke kvinner som er villig til å risikere alt for å avsløre knusende og svikefulle løgner. 

Bath, 1821: Innerst i Lansdown Crescent på et høydedrag over byen, ruver herskapshuset til den rike og innflytelsesrike Alleyn-familien. Her har sønnen Jonathan levd isolert i mørke bak gjenspikrede vinduer siden han kom tilbake fra krigen. Men tjenestejenta Stær tror ikke det er krigens redsler som tærer på Jonathan. Hun er overbevist om at han er blitt gal fordi han tok livet av ungdomskjæresten Alice, som Stær elsket som en søster. 

Da den unge Rachel Weekes flytter til byen, har det en rystende virkning på både Alleyn-familien og mange andre i Bath. Med sitt sannhetssøkende og ærlige vesen tvinger Rachel gradvis fortidens hemmeligheter ut av skyggene. Men Rachel og Stær må begge betale en høy pris dersom sannheten om Alice skal helt frem i dagen. 

Det forbudte barnet er en dramatisk og oppslukende fortelling om to sterke kvinner som er villig til å risikere alt for å avsløre knusende og svikefulle løgner. 

Katherine Webb har siden debuten med Arven i 2011 solgt over 150 000 bøker i Norge. Det forbudte barnet er hennes fjerde roman.

Til toppen

Andre utgaver

Det forbudte barnet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Anmeldelser Det forbudte barnet

«En vidunderlig bok. Atmosfæren og alle detaljene er helt utrolige …» 
Lucinda Riley

«En oppslukende historie om bedrageri, lidenskap og mot.» 
Woman & Home

«… en forførende gotisk historie, med ærlige skildringer av krisens grusomheter. En fascinerende og overbevisende roman.» 
Daily Mail

Til toppen