Det gale liket av Ragnar Haugen (Ebok)
Ebok

Det gale liket (Ebok)

kriminalroman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.54 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Haugen Sira Products
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299987318
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Det gale liket
Ved denne historiens begynnelse er Anna Berg samboer med Jose Navarro. De bor i en stor enebolig som eies av Anna. Hun er sykepleierske, og Jose driver en pub.
Dessverre har Joses forretningsdrift ikke vært god, og også på grunn av
uforutsette uhell har Jose pådratt seg en større gjeld enn det som han er i stand til å tilbakebetale. En stor del av lånene har han fått av Anna. Hun skaffet tilveie pengene ved å låne dem fra banken med pant i huset sitt som sikkerhet. Men de pengene som Jose fikk låne av Anna var ikke nok til å dekke hans lånebehov. Derfor lånte Jose også penger på det 'svarte' lånemarkedet. Dette lånet ble formidlet gjennom en mann som het Ivan. Og nå er lånet forfalt for tilbakebetaling.
Da Ivan forstår at Jose og Anna har problemer med å tilbakebetale lånet kommer han med alvorlige trusler mot dem.
Jose ønsker å rømme fra problemene. Derfor planlegger han og Anna et skuespill der Jose tilsynelatende skal bli skutt. Det er meningen at Joses antatte 'lik' skal forsvinne. Og Anna skal beskylde Ivan for mordet.
De gjennomfører skuespillet. Men det fører til et mareritt for Anna da politiet ankommer scenen for skuespillet. Der behøver politiet nemlig slett ikke å måtte lete etter et forsvunnet lik. Tvert imot finner politiet straks en meget død mann som nettopp er blitt skutt!

Til toppen

Flere bøker av Ragnar Haugen: