Det moderne India (Innbundet)

samfunn, økonomi og næringsliv

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205508385
Kategori: Økonomi og ledelse

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Det moderne India
India er et land i vekst. Økonomien har en årlig vekstrate på nesten åtte prosent, og millioner av innbyggere løftes ut av fattigdom og inn i middelklassen.

Det indiske forbrukermarkedet preges av en gjennomsnittlig yngre befolkning enn de fleste andre land. Store næringslivsreformer gjør at India nå åpner seg som en potensiell samarbeidspartner for både land og bedrifter.
Det moderne India er en lettlest og praktisk innføring i indisk kultur og næringsliv. Boken tar for seg særegenhetene ved det indiske samfunnet, og er en praktisk guide for dem som vil lære mer om indisk geografi, demografi, arbeids- og næringsliv, regional politikk, outsourcing og markedstilgang.
Boken inneholder en rekke businesscaser som tar for seg norske bedrifters erfaringer fra India - fra store, internasjonale selskaper som Yara, Wallenius Wilhelmsen Logistics og Telenor, til mindre nisjebedrifter.
Dette er en bok som anbefales for personer og bedrifter som ønsker å lære mer om mulighetene som ligger i det indiske markedet, og for studenter innen økonomi, handel og Asia-studier.

Til toppen

Andre utgaver

Det moderne India
Bokmål Ebok 2019