Det søte liv - Kaker for enhver smak (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 328
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202554460
Omtale Det søte liv - Kaker for enhver smak

Ny bok fra Norges desidert største kakeblogger!

La deg friste av over 200 oppskrifter på fantastisk gode kaker – for enhver anledning og for enhver smak!

En av Norges mest erfarne kakebakere, Kristine Ilstad, har satt sammen en unik og variert samling av velutprøvde kakeoppskrifter med utgangspunkt i de smakene hun ser slår aller best an blant leserne av den populære kakebloggen Det søte liv. Boken er organisert i 10 innholdsrike kapitler etter smak: VANILJE, SITRUS, BÆR, FRUKT, KAFFE, SJOKOLADE, KARAMELL, NØTTER, KRYDDER og LAKRIS. De enkle og gjennomprøvde oppskriftene er årsaken til at bloggen hennes troner øverst på blogglisten og at hennes første bok er så populær. Den nye boken viderefører samme lettleste og inspirerende stil som kjennetegner både bloggen og den første boken.

• Garantert vellykkede kaker
• Enkle og grundig forklarte oppskrifter
• Uvurderlig samling oppskrifter for alle kakemonser

Boken er rikt illustrert med Kristines egne kakebilder, og Kristine deler sine personlige tips for hva som skal til for å lykkes med bakingen.

Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv (www.detsoteliv.no), som er Norges største kakeblogg, med nærmere 4000 oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Under prisutdelingen Årets Matblogger arrangert av Mathallen Oslo og godt.no, ble Det søte liv kåret til «Årets Bake- og dessertblogg 2016».

Til toppen

Flere bøker av Kristine Ilstad:

Om forfatter Kristine Ilstad

Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv (www.detsoteliv.no), som er Norges største kakeblogg, med nærmere 4000 oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Under prisutdelingen Årets Matblogger arrangert av Mathallen Oslo og godt.no, ble Det søte liv kåret til «Årets Bake- og dessertblogg 2016».

Til toppen