Det usynlige fjellet (Innbundet)

Forfatter:

Heidi Grinde (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 454
Forlag: Schibsted
Språk: Bokmål
Originaltittel: The invisible mountain
Oversatt av: Grinde, Heidi
ISBN/EAN: 9788251635585
Kategori: Romaner
Omtale Det usynlige fjellet
The Invisible Mountain ble kåret til en av de ti beste debutromanene i 2009 av amerikanske Booklist. Den ligger allerede på bestselgerlistene i flere land, og har fått fantastiske anmeldelser. En aktuell, poetisk, magisk og historisk roman om kvinneskjebner, revolusjon og kjærlighet. Handlingen er lagt til 1900-tallets Uruguay. Den første dagen i året 1900 er den lille landsbyen i Uruguay vitne til et under. En liten jente kommer til syne i et tre etter å ha vært borte i flere måneder. Vidunderbarnet, Pajarita, blir senere stammor til en rekke uvanlig sterke og selvstendige kvinner. Fra Rio de Janeiro til Eva Peróns glitrende Buenos Aires, fra landsbyens slakterbutikk til den amerikanske ambassaden i Montevideo - denne storslåtte romanen tegner et rikt bilde av de sammentvinnede skjebnene til et kontinent og en familie i omveltning. Boken fikk terningkast 6 i VG: "Som denne debutanten skriver! Denne boken har alt: Kjærlighet, lidenskap, vold, dramatikk, magi, et nydelig poetisk språk og slående bilder."

Til toppen

Andre utgaver

The invisible mountain
Engelsk Heftet 2010
Det usynlige fjellet
Bokmål Ebok 2011

Flere bøker av Carolina De Robertis:

Anmeldelser av Det usynlige fjellet

En stor og magisk leseopplevelse." Liv Gade, bokinspirator, Familien

"Dette er en bok jeg kan anbefale på det varmeste. Alle sanser vekkes gjennom forfatterens poetiske skildring av disse kvinnenes liv."

Jeanette Rørvik, Sandefjords Blad

"Gripende generasjonsroman ... Forfatteren fører et vakkert poetisk språk og har en egen klang ... Carolina de Robertis minner om andre store forfattere fra det søramerikanske kontinentet, jeg tenker spesielt på Isabel Allende og Gabriel Garcia Márques."

Elise Weseth,Oppland Arbeiderblad

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: