Didaktisk arbeid (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 209
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205447103
Kategori: Pedagogikk
Omtale Didaktisk arbeid
Denne boka gir en innføring i didaktisk teori og praksis og er et redskap for å utvikle seg som lærer

Forfatterne retter oppmerksomheten mot opplæring i dagens samfunn. Boka er forskningsbasert, og forfatterne er opptatt av å vise hvordan innsikt om læring inngår som et grunnlag i planlegging og gjennomføring av undervisning. Oppbyggingen av boka bidrar til at leseren utvikler kunnskap om hvordan didaktikken kan bli praktisk anvendbar i utforming av opplæring. Dette dreier seg også om å analysere og reflektere over undervisning og læring for å utvikle praksis.
I denne tredje utgaven av Didaktisk arbeid er alle kapitler revidert og oppdatert i henhold til ny forskning. Et nytt kapittel, klasseledelse og læringsmiljø, inngår også i den nye utgaven.
.
"Dette er et meget godt gjennomført arbeid. Boka er fornyende innen læreboksjangeren i og med at den bygger på faktiske og personlige gjennomprøvde undervisningsopplegg. Eksemplene i boka matcher meget godt teoristoffet. Didaktikkfeltet har lenge savnet en slik grunnbok i undervisningen, og her gir forfatterne et godt svar på behovet. Det er en lærebok med liv i!" (Tom Tiller om 2. utgaven.)

Til toppen

Flere bøker av Kitt Lyngsnes og Marit Rismark: