Didaktisk arbeid (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 209
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205447103
Kategori: Pedagogikk
Omtale Didaktisk arbeid
Denne boka gir en innføring i didaktisk teori og praksis og er et redskap for å utvikle seg som lærer

Forfatterne retter oppmerksomheten mot opplæring i dagens samfunn. Boka er forskningsbasert, og forfatterne er opptatt av å vise hvordan innsikt om læring inngår som et grunnlag i planlegging og gjennomføring av undervisning. Oppbyggingen av boka bidrar til at leseren utvikler kunnskap om hvordan didaktikken kan bli praktisk anvendbar i utforming av opplæring. Dette dreier seg også om å analysere og reflektere over undervisning og læring for å utvikle praksis.
I denne tredje utgaven av Didaktisk arbeid er alle kapitler revidert og oppdatert i henhold til ny forskning. Et nytt kapittel, klasseledelse og læringsmiljø, inngår også i den nye utgaven.
.
"Dette er et meget godt gjennomført arbeid. Boka er fornyende innen læreboksjangeren i og med at den bygger på faktiske og personlige gjennomprøvde undervisningsopplegg. Eksemplene i boka matcher meget godt teoristoffet. Didaktikkfeltet har lenge savnet en slik grunnbok i undervisningen, og her gir forfatterne et godt svar på behovet. Det er en lærebok med liv i!" (Tom Tiller om 2. utgaven.)

Til toppen

Andre utgaver

Didaktisk arbeid
Bokmål Ebok 2013
Sanselig didaktisk design
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Kitt Lyngsnes og Marit Rismark: