Dobbel lykke / Uventet gjest av Kat Cantrell og Robyn Grady (Ebok)
Ebok

Dobbel lykke / Uventet gjest (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150742213
Omtale Dobbel lykke / Uventet gjest
Dobbel lykke

En dobbel overraskelse venter den tidligere elitesoldaten Kyle Wade da han kommer hjem. Han har uventet blitt far til tvillinger, og dessuten viser det seg at sosialarbeideren som tar seg av barna hans er ungdomskjæresten Grace Haines. Til tross for at det er ti år siden de så hverandre sist, har det knapt gått en dag uten at han har tenkt på den vakre brunetten. Nå må Kyle bevise at han er verdig omsorgen for barna sine – og Graces kjærlighet.Uventet gjest

Hva skal han gjøre? Plutselig står hun der og påstår at farmoren hans har sendt henne dit. Milliardæren Mateo Celeca lar den vakre, mystiske Bailey Ross få bli, men bare over natten. Han stoler ikke nok på henne til å la henne bli værende i hans flotte hjem mens han selv reiser på ferie. Trenger Bailey et sted å bo, må hun bli med ham til Paris.

Sammen med Mateo glemmer Bailey snart alle sine gode forsetter om ikke å engasjere seg i noen mann. Han er jo så uimotståelig, så attraktiv – og snart er de på vei til Paris. Hvis hun skulle havne i seng med Mateo, er det en stor sjanse for at hun kommer til å avsløre alle sine hemmeligheter – og bli forelsket i ham!

Til toppen

Bøker i serien