Døden til salgs av Edouard Lefevre (Ebok)
Ebok

Døden til salgs (Ebok)

Serie: Ed Lef-serien 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.63 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788230017722
Kategori: Krim og Spenning
Omtale Døden til salgs
"Samvittighet er et ord som feiginger bruker, først utklekket for å holde de sterke nede. La styrken være vår samvittighet og sverdet vår lov".
William Shakespeare: Richard III

Eduouard Lefevre fikk navnet sitt i Fremmedlegionen i 1957 - kortversjon Ed Lef, eller bare Lef. 17 år gammel dreper han faren i et håpløst forsøk å redde moren. Hun var konsertpianist, nymfoman og alkoholiker. Hun slapp ham aldri ut av sengen sin, og der lærte han så mangt. Faren var sersjantmajor i Fremmedlegionen. Han skapte en drapsmaskin av gutten.

Etter drapet på faren flykter Lef til Fremmedlegionen. Der havner han rett opp i Algeriekrigen, den mest bestialske konflikt verden noensinne har sett. Han finsliper sine evner. Fallskjermregiment 1 ere REP oppløses etter kuppforsøket mot de Gaulle i 1962. Da er Lefs femårskontrakt utløpt og han får ikke fornyet den. Han er for skarp for dem! Han får i stedet en medalje og forfremmes til sersjant før han sparkes ut med ære. Så får han se de Gaulle. Gjennom et kikkertsikte.

Ed Lef slippes altså løs i verden, 23 år gammel. Hva gjør han nå? Svaret er gitt: Han kan bare én ting, og han selger sine kunnskaper. Over hele verden. Ved siden av penger, har han én ambisjon: Å alltid levere! Han har ingen glede av å drepe, det er bare en jobb som skal gjøres å enkelt og effektivt som mulig. Han er ikke umoralsk, bare amoralsk.

Til toppen

Flere bøker av Edouard Lefevre:

Bøker i serien