Dødt løp av Kurt Aust (Ebok)
Ebok

Dødt løp (Ebok)

en Tour de France-thriller

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 5.22 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203359163
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Thriller
Omtale Dødt løp
Å overleve Tour de France er ingen selvfølge. Det vet Erik Norse. Han deltar i verdens største ritt for første gang, som hjelperytter på laget Bank White-Team.
Tre ukers puls, fart og smerte der alle vokter på alle. Men Erik har også en annen agenda enn å hjelpe kapteinen på laget til å vinne den gule trøya. For blant de 200 deltakerne finnes den eller de som tok livet av sykkelmekanikeren Louis Bardoux. Han visste for mye om skittent spill i sykkelmiljøet.
Politiet har mer eller mindre tvunget Erik til å hjelpe dem med etterforskningen. For de har noe på ham. Men feltets uskrevne regler er nådeløse: Blir han avslørt som tyster, er Erik ferdig som sykkelrytter. Hvis han overlever.

Dødt løp er en thriller om Tour de France. Det handler om doping, korrupsjon og løpsfiksing - og om brå død.

Til toppen

… en krimintrige litt utenom det vanlig.
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Andre utgaver

Dødt løp
Bokmål Heftet 2016
Dødt løp
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Kurt Aust:

Anmeldelser Dødt løp

"Kurt Aust får frem all den intrigante taktikkpraten og den nøye planleggingen av alle etappene: Hvem skal trekke, hvem skal ofre seg, hvem skal hjelpes frem? Dette er tett og godt skrevet, samtidig som spenningen bygger seg gradvis opp i takt med handlingskurven underveis i løpet."
Sindre Hovdenakk, VG

 "… en krimintrige litt utenom det vanlig. (…) skildringen av det intense løpet der Kurt Aust elegant følger etappe for etappe gjennom Frankrike med levende beskrivelse av ytre og indre forhold, parallelt med den gradvise utviklingen av kriminalintrigen."
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad 

"Aust (har) begått et inspirert stykke menighetsarbeid, til skrekk og advarsel, men også utformet som en hardnakket kjærlighetserklæring."
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Til toppen