Doktor Fredrikis kabinett av Jørgen Brekke (Lydbok-CD)

Doktor Fredrikis kabinett (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Haugen, Kim
Spilletid: 9:44
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242157676
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Doktor Fredrikis kabinett
En søvngjenger med profetiske evner, et mystisk kabinett... og et uforklarlig drap

Trondheim anno 1769:
Politimester Nils Bayer har lovet å holde seg unna de sterke drikker i et forsøk på å vinne kropiken Ingrid Smeddatters kjærlighet. I tillegg sliter han med helsen, men får liten tid til sengeleie. Først dukker det blodige liket av en ung jente opp i et skogholt utenfor byen. Så vender byens tidligere lege, Stadsfysikus Fredriki, tilbake etter over ett år i utlendighet. Han har med seg et mystisk kabinett og en søvngjenger med profetiske evner. Bayer får annet å tenke på enn numne lemmer og hyppig vannlating. Snart virvles politimesteren inn i en spiral av hendelser, som kan vise seg å være mer dødelig enn sykdommen han bærer på.

I «Doktor Fredrikis kabinett» tar Jørgen Brekke en pause fra serien om førstebetjent Odd Singsaker, men leserne av disse bøkene vil likevel gjenkjenne den gretne, men skarpsindige politimesteren Nils Bayer fra Singsaker-romanen «Drømmeløs», der han spiller en viktig rolle i fortellingens historiske partier.

Til toppen

Blodig elegant byhistorie
Adresseavisa

Andre utgaver

Doktor Fredrikis kabinett
Bokmål Ebok 2014
Doktor Fredrikis kabinett
Bokmål Heftet 2015
Doktor Fredrikis kabinett
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Anmeldelser av Doktor Fredrikis kabinett

«Brekkes fjerde krim er nok et stykke blodig spennende Trondheims- historie, men han fremstår dessuten som en stadig mer interessant og litterært ambisiøs forfatter.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Til toppen