Doktor Proktor og det store gullrøveriet (Innbundet)

Forfatter:

Per Dybvig (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 226
Illustratør: Dybvig, Per
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203255175
Kategori: Barnebøker
Alder: 6 - 9
Omtale Doktor Proktor og det store gullrøveriet
Doktor Proktor og det store gullrøveriet er den fjerde boken om Doktor Proktor, Bulle og Lise. Bøkene er utkommet i over 30 land og solgt i nærmere én million verden over.

Doktor Proktor, Bulle og Lise reiser til London for å finne ut hvem som ranet hele gullbeholdningen til Norges Bank. Utkledd som detektiver, gamle damer og babyer infiltrerer de verdens verste skurkemiljø, ledet av en dame så ond at selv ikke britisk politi tør å arrestere henne. Oppdraget blir vanskeligere enn de tre hadde trodd - ikke bare må de planlegge et helt umulig ran på egen hånd, men de må også delta i den store cupfinalen i fotball og spille mot verdens dyreste fotballspiller - Ibranaldovez.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Jo Nesbø:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Doktor Proktor og det store gullrøveriet

"Det finnes flere forklaringer på at Nesbø er lesernes favoritt. En av dem er at han går et hakk lenger enn de fleste av sine kolleger, både i å gjøre fortellingen full av farer, og i å signalisere at det bare er lek og oppdiktet. Men samtidig finnes det flere referanser til virkeligheten."

Morten Olsen Haugen, Aftenposten

"Entusiasme og energi, det er fortellingen full av. Ikke minst blir dette understreket av Per Dybvigs infame illustrasjoner."

Anne Cathrine Straume, NRK

Til toppen