Frøken Dianas vintage (Innbundet)

finne, bruke, style

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 256
Forlag: Vega forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282112277
Kategori: Kulturhistorie
Omtale Frøken Dianas vintage
Vintageklær er i vinden som aldri før. En ting er gjenbruks- og miljøaspektet,
like viktig er gleden over å finne frem til sin helt egen stil, noe unikt ingen andre har. Mange har fått øynene opp for dette. På Grünerløkka i Oslo ligger den lille butikken Frøken Dianas salonger. Daglige ledere Ellen og Elise har siden 2008 fartet land og strand rundt både i inn-og utland for å finne de beste kjolene, blusene og skjørtene og det lekreste tilbehøret de kan selge i butikken. De har opplevd en stadig økende interesse for gjenbruk og unik stil basert på mote fra flere tiår tilbake.

I denne boken presenterer de hovedtrekkene fra stilmoten fra 1920-1980- tallet. Hvordan var håret, hattene, skoene, skjørtelengden, stoffene? Og det aller viktigste: hvordan skaper du denne stilen selv? Hvordan setter du sammen plagg, stoffer og fasonger for å skape noe helt unikt, eller noe som smaker av et tiår du elsker stilen til?

Hundrevis av bilder av antrekk og tilbehør vil inspirere leseren, sammen med tips og råd om vedlikehold, hvordan kjenne igjen ekte vintage og hvor du kan finne godbitene.

Til toppen