I syndsforlatelsens rike (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 143
Forlag: Arven Forlag, Hermod Hogganvik
Språk: Bokmål
Oversatt av: Hogganvik, Hermod
ISBN/EAN: 9788299407847
Kategori: Religion
Omtale: I syndsforlatelsens rike
Språklig oppjustert 2000 v/Hermod Hogganvik.

Kristoffer Fjelde: I Roseniuslitteraturen kan du lese deg frelst! Her møter du forkynnelsen som har frelst mennesker over hele Skandinavia fra midt på 1800-tallet, og fremdeles setter mennesker fri over hele verden, hvor vi ser dette budskapet fortsatt oversettes. Fordi Gud er den samme . og menneskene er de samme . i dag akkurat som den gang det ble skrevet.
Carl Olof Rosenius, som ble kalt .Nordens sjelesørger. og .Nordens evangelist., var en særdeles Gud-benådet lærer av hele Bibelens råd til frelse og helliggjørelse.
Dette er .den rene lære., reformasjonens budskap, og den kristendom vår grunnlovs §2 bygger på.
Eivind Gjerde: Få makter å forkynne at vi frelses av troen alene, som Rosenius. Han plukker i fillebiter alle slags falske trøstegrunner som et menneske prøver å lage i stand i forholdet til Gud.
Rosenius er en meget kyndig og god læremester og sjelesørger. Han viser det rette forholdet mellom tro og gjerninger, slik at samvittigheten blir trøstet og troen rettes på Jesus alene.
Jeg skulle ønske at denne boken fikk en vid utbredelse i sin nye utgave. Den har et livsviktig budskap å formidle. Den skulle egne seg godt som gavebok.

Til toppen