Donnybrook av Frank Bill (Ebok)
Ebok

Donnybrook (Ebok)

Forfatter:

Knut Ofstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.28 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Donnybrook
Oversatt av: Ofstad, Knut
ISBN/EAN: 9788203370441
Kategori: Romaner
Omtale Donnybrook
Velkommen til Donnybrook og bli med på en kampturnering på bare nevene. En rå, vill og sprø roman fra dagens white trash Amerika.

Donnybrook er en tredagers kampturnering langt ute på bondelandet sør i Indiana. 20 personer kjemper i en slags boksering ute på et jorde, og vinneren er den siste som står på beina. Publikum er dopa på alt som er tilgjengelig, og folk legger inn sine veddemål på hvem som vil komme seirende ut av kampen.
Jarhead er en desperat ung mann som vil gjøre alt for å klare å fø sine barn. Han er den beste slåsskjempen i hele Kentucky og er overbevist om at en billett til denne kampen er løsningen på alle hans problemer.
Chainsaw Angus er på sin side ikke så interessert i å ta imot flere slag. Derfor har han startet produksjon av metamfetamin sammen med søsteren. Det går etter hvert så bra at søsteren vil ha alt for seg selv. Det er ikke heldig for søskenforholdet.
Mens vi reiser gjennom diverse bakevjer mot Donnybrook, møter vi et persongalleri som er villig til nærmest hva som helst for å få seg et skudd, sex, dop, penger eller ære.

Til toppen

Andre utgaver

Donnybrook
Engelsk Heftet 2016

Flere bøker av Frank Bill: