Dovendyret og sommerfuglen av Anne Sverdrup-Thygeson (Ebok)
Ebok

Dovendyret og sommerfuglen (Ebok)

Forfatter:

Bård Sletvold Torkildsen (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Illustratør: Torkildsen, Bård Sletvold
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 12.25 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Ena
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241953200
Kategori: Faktabøker og Ebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Dovendyret og sommerfuglen
Bildebokdebut fra forfatteren av bestselgeren Insektenes planet. I den søramerikanske regnskogen lever et merkelig dyr. Et dyr som henger opp-ned nesten hele livet, og som lever av blader med så lite næring at det ikke orker noen verdens ting. Annet enn å henge opp-ned. Hils på dovendyret, sannsynligvis verdens roligste og hyggeligste villdyr. Men visste du at i pelsen til dovendyret bor et annet dyr? Et bittelite et? Og at dette dyret og dovendyret trenger hverandre for å overleve?
Anne Sverdrup-Thygeson (f. 1966) er professor i bevaringsbiologi ved NMBU og vitenskapelig rådgiver i NINA. Hun debuterte som sakprosaforfatter med Insektenes planet i 2018. Den ble nominert til Brageprisen, og er solgt til 24 land. Året etter kom barneboka Insektenes hemmeligheter. Med Dovendyret og sommerfuglen debuterer hun som bildebokforfatter. Sverdrup-Thygeson er født i Sarpsborg, og bor i Akershus.
Bård Sletvold Torkildsen (f. 1990) er illustratør og designer. Han har en bachelor i Virtuell Kunst og Design fra Høgskolen i Innlandet, avdeling Hamar. Sletvold Torkildsen er født, oppvokst og bosatt på Frogner i Sørum.

Til toppen

Andre utgaver

Dovendyret og sommerfuglen
Bokmål Innbundet 2020

Flere bøker av Anne Sverdrup-Thygeson: