Drømmereiser (Innbundet)

verdens mest fantastiske turer

Forfatter:

Jens Stuevold Holmboe (Oversetter) Lotte Holmboe (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 311
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Great Journeys - travel the world's most spectacular routes
Oversatt av: Holmboe, Jens Stuevold og Holmboe, Lotte
ISBN/EAN: 9788202382490
Kategori: Reise
Omtale Drømmereiser

Mer enn 70 store reiser – fra de urgamle karavanerutene langs Silkeveien til moderne klassikere som Route 66. Tekst, kart og bilder formidler på en levende måte hvordan disse reisene oppleves, og gir deg samtidig informasjonen du trenger for å begynne å sette reisedrømmene dine ut i livet.

Mange av lengste rutene i boka ble gått opp store oppdagere som Marco Polo og Kaptein Cook, og de vil kanskje forbli drømmereiser i ordets egentlige betydning for deg. Men her er også avslappende kjøreturer langs vakre kyster, elvecruise, fot- og sykkelturer og dagsturer med tog, altså reiseprosjekter som kan være enklere å gjennomføre i praksis.

Alle rutene har forslag til alternative ruter, fakta om avstander, tidsforbruk, beste årstid, essensielle litteratur- og filmopplevelser mm.

Dette er din egen, personlig tilpassede guide til fantastiske reiser over hele verden. Du velger selv hvilke du faktisk vil legge ut på og hvilke du heller bare vil lese – og drømme – om.Til toppen

Andre utgaver

Drømmereiser
Bokmål Heftet 2016
Anmeldelser av Drømmereiser

"... et godt utgangspunkt for ikke bare å drømme seg bort over alle blåner, men å realisere drømmene. Bildene er naturligvis makeløse, tekstene er oversiktlige og velskrevne."

Jon Magne Lund, Vårt Land

Til toppen