Du kommer ikke over det - men du kommer gjennom det (Innbundet)

en bok om Sorgtjenesten i Fransiskushjelpen

Forfatter:

Egil Nyhus (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 160
Illustratør: Nyhus, Egil
Forlag: Uranus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299550888
Kategori: Familie og helse
Omtale Du kommer ikke over det - men du kommer gjennom det
Vi vil alle miste noen vi er glad i . før eller senere. Det er livets virkelighet, og uansett hvor vondt det gjør, er vi nødt til å gå videre i livet. I slike vanskelige situasjoner trenger vi omsorg, støtte og hjelp fra noen som vil lytte til oss og som er villig til ta imot og dele smerten vår.

Fransiskushjelpens sorggrupper er likemannsgrupper ledet av pårørende som selv har mistet en kjær, og som i sine tyngste øyeblikk aldri trodde at livet ville bli levelig igjen. Men de
fikk lov å fortelle og fortelle, og nå hjelper de andre i samme
situasjon. Selv om mange i dagens samfunn har mistet troen på vår evne til å hjelpe hverandre, viser erfaringene til Sorgtjenesten, at det er fullt mulig å hjelpe selg selv og andre når man sørger. En sørgendes situasjon skal ikke lettes, den skal gjennomleves, derfor er stikkord som gjenkjennelse, erkjennelse, aksept, respekt, vekst og utvikling viktige for arbeidet i en sorggruppe.

Fransiskushjelpen er en diakonal stiftelse som har sitt virke i Oslo og omegn. Sorgtjenesten er en del av dette tilbudet. Fransiskushjelpens tjenester skal bære preg av tid, tilstedeværelse og respekt for det enkelte mennesket. Tilbudene er åpne for alle . uansett livssyn og samfunnsmessig tilhørighet.

Til toppen