Edgar Ludl (Innbundet)

mesterkokk og matpionér

Forfatter:

Line Renslebråten (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 257
Illustratør: Renslebråten, Line
Forlag: Meen forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269164305
Kategori: Mat og drikke
Omtale Edgar Ludl
PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.

Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.

Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.

www.edgarludl.no

Til toppen