En himmel av brev (Innbundet)

Forfatter:

Tiril Broch Aakre (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Garden of Letters
Oversatt av: Aakre, Tiril Broch
ISBN/EAN: 9788202442101
Kategori: Romaner
Omtale En himmel av brev

Portofino, Italia 1943: En ung kvinne på flukt går av båten i en liten landsby. Hun har falske papirer og er livredd for å bli avslørt av de tyske soldatene som kontrollerer passasjerene. Plutselig dukker en fremmed mann opp og hevder at han kjenner henne. Soldaten lar henne gå, og hun har ikke noe annet valg enn å bli med den ukjente mannen til huset hans på klippene. Det er hennes sjanse til å overleve.

En ny roman fra forfatteren av bestselgeren Hele livet på en dag.

«Alyson Richman har skrevet en svært gripende roman, der hun levendegjør historien og skildrer det sårbare håpet.» Jessica Brockmole, forfatter av Brevene fra øya

«Forfatteren av Hele livet på en dag vender tilbake til andre verdenskrig og gir oss en ny vakkert gjengitt og hjerteskjærende historie om mot i krigstid; lyrisk og vakker i sin enkelhet. Det er en ro over Richmans fortellemåte som er uforglemmelig og kraftfull og som gjør at fortellingen er vanskelig å glemme.» RT Book Reviews

Til toppen

Andre utgaver

En himmel av brev
Bokmål Ebok 2015
En himmel av brev
Bokmål Heftet 2015
En himmel av brev
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Anmeldelser En himmel av brev

«… uforglemmelig og kraftfull.»
RT Book Reviews

«En briljant roman som jeg vil huske i flere år framover.»
Kristina McMorris, forfatter

«Alyson Richman har skrevet en svært gripende roman, der hun levendegjør historien og skildrer det sårbare håpet.»
- Jessica Brockmole, forfatter av Brevene fra øya

«De som likte Hele livet på en dag vil igjen sette pris på Richmans evne til å fortelle en enestående historie om mennesker som er uforglemmelige og realistiske.»
Pam Jenoff, forfatter

«Forfatteren av Hele livet på en dag vender tilbake til andre verdenskrig og gir oss en ny vakkert gjengitt og hjerteskjærende historie om mot i krigstid; lyrisk og vakker i sin enkelhet. Det er en ro over Richmans fortellemåte som er uforglemmelig og kraftfull, og som gjør at fortellingen er vanskelig å glemme.»
- RT Book Reviews

«Denne romanen tok meg med storm omtrent fra aller første side, jeg hadde ikke lest mange sidene før jeg var så inne i fortellingen at det omtrent var plett umulig å legge fra seg boken før den var lest ferdig. Romanen er veldig godt skrevet og det er et godt driv hele veien.»
- Beathes bokhylle

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: