En liten bok om indre ro (Heftet)

enkle øvelser som gir balanse og harmoni

Forfatter:

Abigail Read (Illustratør) Marie Lexow (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 96
Illustratør: Read, Abigail
Forlag: Memo
Språk: Bokmål
Originaltittel: The little book of inner peace
Oversatt av: Lexow, Marie
ISBN/EAN: 9788293493099
Kategori: Selvutvikling

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale En liten bok om indre ro
Gjør deg fri fra stress og uro. Finn din indre ro og opplev mer balanse og harmoni i hverdagen.
I denne boken viser Ashley Davis Bush hvordan vi kan finne vår egen kilde til indre ro og fredfullhet - selv under de mest stressende og vanskelige omstendigheter - ved å bruke teknikker og strategier som stillhet, meditasjon, mindfulness, bevegelser, pusteøvelser, visualisering, kreativitet og tanker. Metodene du lærer i denne boken vil du kunne ha nytte av resten av livet. De kan blant annet hjelpe deg til å få bedre selvfølelse, oppleve mer glede, bli mer kreativ og harmonisk, mestre vanskelige følelser, angst, stress, sykdom og sorg.
Les boken fra A til Å, eller slå opp på tilfeldige sider, tenk gjennom teksten og sitatene, og gjør øvelsene i den rekkefølgen som passer best for deg. Denne vakre, lille boken er selvsagt også den perfekte gaveboken!

Ashley Davis Bush har arbeidet som psykoterapeut i 30 år, og driver i dag en privat praksis i New Hampshire i USA. Hun har gjennom mange år fordypet seg i Østens og Vestens kontemplative tradisjoner. Ashley Davis Bush skriver artikler for The Huffington Post om emner som sorg, relasjoner, stresshåndtering, selvutvikling og helse.

Til toppen