En liten verden (Heftet)

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 317
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: En liten värld
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788205471337
Kategori: Romaner
Omtale En liten verden
Verden ER liten, bare man tør legge den for sine føtter.

Hvis man mangler reisefølge, så kan man jo bare følge etter noen som er på vei til Arlanda, tenker 70-åringen Elsa, som ikke lenger vil sitte alene i leiligheten sin. I smug forfølger hun tilfeldig utvalgte personer, og rekker å komme seg til både Västerås og London før den virkelig store reisen står for døren.
Den tidligere filmstjernen Isabella blir fremdeles gjenkjent på gaten. Som 50-åring lurer hun på hva hun skal gjøre med resten av livet. Hennes fargerike venninne Carola i England er akkurat blitt single. Tvunget til å finne på noe nytt begir Isabella og Carola seg ut på et eventyr på den engelske landsbygda.
Tilfeldigheter, eller kanskje det er skjebnen, fører Elsa og Isabella og Carola sammen, og de tre kvinnene får etter hvert stor betydning for hverandre på sine ulike eventyr. For verden er liten, bare man tør å legge den for sine føtter ...
En liten verden er en fartsfylt, varm og humoristisk feelgoodroman om kjærlighet, sex, vennskap og voksne mennesker som våger å ta det store steget.
«En skikkelig pageturner.».Skaraborgs Allehanda
«Denne underholdningsromanen inneholder alle de riktige ingrediensene.».Halmstad 7 dagar
«Enda en fulltreffer fra Åsa Hellberg ...» Cattis bokblogg

Til toppen

Andre utgaver

En liten verden
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Åsa Hellberg: