En skikkelig digg kokebok 2 (Innbundet)

enda mer kjøttfri favorittmat

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 221
Forlag: Entusiast forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269211306
Kategori: Mat og drikke

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale En skikkelig digg kokebok 2
Nominert til Årets Kokebok 2020! Fra storselgeren "En skikkelig digg kokebok" kommer nå oppfølgeren med enda mer kjøttfri favorittmat. Hele 300 norske testfamilier har deltatt i utviklingen av oppskriftene og ingrediensene er enkle å få tak i. Alle rettene har et lavt klimaavtrykk, men det viktigste av alt er at dette er skikkelig digg, fargerik og næringsrik mat som passer for alle. I boken får du 99 oppskrifter på alt fra frokost og lunsjretter, til helgekos og søte gleder, men hovedfokuset er på middagsretter og hverdagsmat som tilberedes på kort tid. "En skikkelig digg kokebok 2" er stappfull av fristende oppskrifter som selv de mest kjøttglade vil elske. Vanlige ingredienser tilberedes på nye og spennende måter og blir til retter du ikke ante kunne smake så godt.

Forfatter Hanne-Lene Dahlgren er den tidligere Google-analytikeren som ble vegetarentusiast, og ga avkall på en lovende karriere for å satse alt på å spre sin matglede. Målet hennes er at kjøttforbruket skal ned 30% innen 2025. På den superpopulære instagramkontoen @hannelenesvegetar deler Hanne-Lene tips, oppskrifter og matinspirasjon. Som småbarnsmor lager hun også mat som passer for de alle minste, og dersom du eller noen i din familie ikke tåler gluten, har hun sørget for dere også. Alle oppskriftene er helt plantebaserte, men du kan selvsagt bruke meieriprodukter om du ønsker det.

Utdrag fra testfamilier:
"Alt i denne boken er nå min nye favorittmat, det smaker bedre enn alt jeg lager ellers. Ikke noe problem å redusere kjøttforbruket med disse fantastiske smakene."
"Denne oppskriften fikk mannen min til å ville ha akkurat det samme dagen etter, og han som alltid har sagt at han ikke liker vegetarmat."
"Har jeg klart å lage noe så godt av bare grønnsaker?! Denne boka burde finnes i alle hjem."

Til toppen

Flere bøker av Hanne-Lene Dahlgren: