En tankevekker (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 235
Forlag: Norske bøker
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281120761
Kategori: Selvutvikling
Omtale En tankevekker
En Tankevekker er en todelt bok, som består av en underholdningsdel med IQ-oppgaver og en IQ-test, samt en faktadel som omhandler intelligente barn.
I bokens første del finner du 180 oppgaver, og innimellom oppgavene vil leseren finne snutter omkring hva forskningen de siste 15 årene viser omkring intelligens. Oppgavedelen avsluttes av en IQ-test for voksne. IQ-testen består av 60 figuroppgaver og er meget god. Det er første gang en norsk IQ-test blir gitt ut i en bok.
Den andre delen setter fokus på en gruppe barn som ikke har fått bokomtale i Norge tidligere. Denne delen av boken er nok den mest tankevekkende, og økt kunnskap og forståelse for særegenhetene hos barn med høy intelligens vil i betydelig grad kunne bidra til å øke trivselen hos disse barna.
Kort om forfatteren:
Alf A. Skjelstad er 41 år, bosatt i Stjørdal kommune, gift med Julie, og sammen har de tre barn i alderen 5 til 10 år. Som innehaver av en av Europas største samlinger av IQ-oppgaver har han nå valgt å gi ut en del av disse i bokform.
Skjelstad er medlem av Mensa, og en av de som har satt seg grundigst inn i problemstillingen rundt intelligente barn i Norge.

Til toppen