En uventet beskjed / Ilden som brenner av Maya Banks og Charlene Sands (Ebok)
Ebok

En uventet beskjed / Ilden som brenner (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150732641
Omtale En uventet beskjed / Ilden som brenner
En uventet beskjed

Til tross for Kellys forræderi, passer Ryan Beardsley på at hun har nok penger til å klare seg før han ber henne flytte ut av huset hans. Derfor blir han sjokkert da han ser eksforloveden på en shabby restaurant i Houston. Hun arbeider som servitør, og det viser seg at hun er desperat … og gravid!

Uansett om barnet er hans eller brorens, krever Ryan at Kelly reiser tilbake til New York sammen med ham, for barnets skyld. Eller er det fordi hun er like uimotståelig som alltid?Ilden som brenner

Han er klar til å gå videre, til å gifte seg med en kvinne som vil gi ham arvinger. Men ett års separasjon fra Trish – snart hans ekskone – har ikke fått følelsene til å kjølne, det innser Worthimperiets eier Clayton Worth. Og Trish er like uforutsigbar som alltid. Hennes uvilje mot å få barn var det som fikk dem til å gå hver sine veier. Nå er hun tilbake i Red Ridge, med en fire måneders baby!

Trish har kommet tilbake for å avslutte skilsmissen, men Clays uimotståelige sjarm får alle forsettene hennes til å smelte bort. Så snart han rører ved henne, våkner sulten til liv igjen. De trodde at alt var over mellom dem … men hjertene deres er av en annen oppfatning.

Til toppen

Bøker i serien